Management coaching - Zinza - Personeelsadvies en coaching

Management coaching


@zinza

Het managen van een team of het deel uitmaken van het management in zijn algemeenheid brengt verantwoordelijkheden met zich mee. De werkdruk ligt vaak hoog, medewerkers zijn afhankelijk van jouw functioneren en veelal zijn er weinig mensen binnen de organisatie met wie je kunt sparren. Het vergt veel inspanningen om een organisatie of team goed te leiden. Management coaching richt zich op die leidinggevenden en managers die behoefte hebben aan ondersteuning en feedback.

Het coachen kan ook gecombineerd worden met advies op het gebied van personeel & organisatie. Denk hierbij aan een leidinggevende die problemen heeft binnen zijn of haar team. Deze leidinggevende kan coaching gebruiken om het eigen functioneren te analyseren en te verbeteren. Maar ook inhoudelijk advies is in dit geval een optie. Denk bijvoorbeeld aan het aanleren van een stijl van leidinggeven of verbeteren van personeelsinstrumenten. Hier is sprake van een combinatie van coaching & advies.

 

Close

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.