Jennifer Kamstra - Zinza - Personeelsadvies en coaching

Jennifer Kamstra


@zinza


Jennifer copy zwgroot

Jennifer Kamstra, eigenaar van ZINZA: ‘Mijn werkervaring ligt op het brede terrein van personeel & organisatie binnen diverse branches. De laatste jaren als manager van een afdeling Personeel & Organisatie en als zelfstandig adviseur. Bij meerdere werkgevers heb ik in het verleden een afdeling P&O opgebouwd, dit heeft mij de mogelijkheid gegeven mij zeer breed te kunnen ontwikkelen. Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring binnen dit vakgebied.

Ik heb een grote belangstelling voor persoonlijke ontwikkeltrajecten bij mensen. Vanwege deze interesse heb ik de afgelopen jaren opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van (organisatie)-psychologie, loopbaanadvisering, Human Resource Development, Rationeel Emotieve Therapie (RET), Leiderschap en Coaching. Ik ben  Noloc  Erkend Loopbaanprofessional en geregistreerd in het beroepsregister.’

Voor meer informatie (ook voor referenties) verwijs ik naar mijn profiel op Linkedin Close

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.