Workshop ‘Werk maken van je Passie’
Deze workshop gaan we op zoek naar jouw passie! Passie is je drijfveer, het is wat je het liefste doet en waar je (vaak) een natuurlijke aanleg voor hebt. Werken zonder passie is een stuk zwaarder en mensen ervaren dit eerder als nutteloos. Passie geeft zin, betekenis en inhoud. Voor veel mensen is deze tijd onzeker. Je ziet om je heen dat mensen hun baan verliezen. Onzekerheid maakt vaak passief. Maar als je een baan wilt vinden, wilt behouden of een succesvolle nieuwe stap wilt maken, is juist actie en gedrevenheid belangrijk. Gedrevenheid ontstaat als je weet waar je passie ligt, waar jouw wensen liggen ten aanzien van werk.

Wat je leuk vindt (je passie) en wat je goed kunt (je natuurlijke talenten) liggen meestal in elkaars verlengde. Daarom gaan wij tijdens deze workshop op zoek naar jouw passie. Het kan een begin zijn van een stap in een richting die jou brengt naar een werkplek waar je passie voor voelt. Vaak komen deelnemers tot verrassende inzichten die leiden tot bewuste keuzes. De workshop duurt 3 uur en kan eventueel vervolgd worden door de cursus ‘Loopbaanimpuls’ (3 dagdelen 1 individueel gesprek) of een individueel traject.

Het is een eerste kennismaking met de werkwijze van ZINZA en kan als start dienen om op zoek te gaan naar jouw passie en een passende baan.

Data: Inschrijving is het hele jaar mogelijk. Meerdere keren per jaar start de workshop bij voldoende deelname in Hoorn of Amsterdam.

Prijs: voor particulieren: € 95,- excl. btw/ voor bedrijven: € 195,- excl. btw.
De kosten zijn incl. naslagwerk met opdrachten en theorie over het thema en koffie/thee.

Gemiddeld cijfer voor de workshop is: 8

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.