Een nieuw jaar vol (loopbaan) kansen!

ZINZA staat voor Zin ín Zaken. Werk is leuk! Het kan je zoveel voldoening geven. Soms is dat vertrouwen weg omdat je bent vastgelopen in werk, je je baan bent kwijtgeraakt of ziek bent (geweest). Dan kan het lastig zijn om jezelf te presenteren op een manier die recht doet aan wie je bent. Het geeft mij enorm veel voldoening om je hierin te ondersteunen, zodat je zelf je toekomst vorm kan gaan geven.

Wil je dit jaar nu eens echt stappen gaan maken om de baan te vinden die bij je past? Of wil je worden uitgedaagd om te ontdekken wat je in je mars hebt? Vind je veel verschillende dingen interessant en maakt dat keuzes maken moeilijk? Of denk jij ook wel eens bij jezelf: “Hoe lang vind ik dit nog echt leuk?” Dan is een loopbaantraject echt iets voor jou!

In een loopbaantraject gaan we op zoek naar waar je goed in bent, en wat je graag doet. Vaak komen klanten tot verrassende inzichten die leiden tot bewuste keuzes. Het is niet noodzakelijk dat je op dit moment direct op zoek bent naar werk. Het is ook een gelegenheid om wensen voor de toekomst in kaart te brengen, en een plan te maken om daar naar toe te werken. Na het traject heb je tools om je carrière te herstarten, te vervolgen of te vernieuwen. Kortom om jouw nieuwe toekomst in te kleuren!

Korting in januari en februari
ZINZA Personeelsadvies & Coaching biedt een korting van 10% op een individueel traject, in Hoorn, bij aanvang in januari of februari, tegen inlevering van dit bericht.

 

Comments are closed.
* required

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.