Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser

Op 28 december 2018 is de tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies 45 plus verlengd tot 1 januari 2020. Ook is de regeling opengesteld voor álle werkende 45 plussers (je dient minimaal 12 uur per week werkzaam te zijn).

Het Ontwikkeladvies nodigt uit om na te denken over de (werk)toekomst. Je krijgt inzicht in je talenten en het geeft je handvatten om  regie over je  loopbaan en  je persoonlijke- en professionele ontwikkeling te nemen. Om op die manier gezond je pensioenleeftijd te behalen.

Het ontwikkeladvies wordt betaald middels een tijdelijke subsidie vanuit de Rijksoverheid die ik voor je aanvraag en waarvoor ik de administratie regel. Lees meer over de tijdelijke subsidie op de site van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Aanbod ZINZA Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies individueel: 3 gesprekken (in Hoorn of via Skype). Totaal 4 uur aan coaching face2face en/of online.

Je gaat tussen de gesprekken in zelf aan de gang met opdrachten in een beveiligde online omgeving en maakt uiteindelijk een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om je mogelijkheden te vergroten om met plezier en fit aan het werk te blijven.

Heb je interesse maak dan een (bel) afspraak!

Comments are closed.
* required

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.