MBTI

Een training voor jou
Je hebt een baan waarbij je voortdurend in gesprek bent met collega’s en derden. Je weet waar je voor staat en wat je wilt overbrengen. Maar niet al je voorstellen worden begrepen of ontvangen zoals jij ze bedoelt. En soms merk je dat je reacties in gesprekken niet altijd bijdragen aan je doel en een goede relatie.

Hoe komt dat?
Als professional weet je goed te reflecteren en relativeren, maar toch blijft dezelfde vraag steeds terugkeren: Waarom doe ik het zoals ik doe en hoe zou ik het beter kunnen doen?

Met deze training krijg je de antwoorden die je zoekt.

Wat is MBTI?  
De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is gebaseerd op het baanbrekende werk van de Zwitserse psycholoog C.G. Jung. Het is een systematiek om de verschillen in persoonlijkheden op een constructieve manier te classificeren.

MBTI is wereldwijd het meest gebruikte persoonlijkheidsmodel. Jaarlijks wordt de MBTI toegepast bij twee miljoen mensen in ruim 80 landen.

Het leren kennen van je MBTI persoonlijkheidstype geeft je inzicht in je eigen persoonlijke voorkeuren en die van anderen. Hierdoor ontstaat meer begrip voor je eigen reacties en kun je die van anderen beter plaatsen. Zo kun je je rol als professional nog steviger vervullen.

Hoe ontdek je jouw MBTI type?
1. Meld je aan voor de 1-daagse training “Herken jezelf met MBTI”.
2. Voorafgaand aan de training vul je een online vragenlijst in voor het bepalen van je MBTI type.
3. Tijdens de training gaan we dieper in op de aspecten die jouw MBTI type bepalen en maken we het nog specifieker voor jouw situatie.

 MBTI-folder-v2

4. Aan de hand hiervan bepaal je eerst zelf je type waarna je de uitkomst van de door jou
ingevulde vragenlijst krijgt. Deze vergelijk je met je zelfbepaling.
5. Met behulp van de trainers kom je tot je zogenoemde Best Fit Type.
6. Je leest het volledige profiel behorend bij jouw Best Fit type waarna veelal een “Aha, dat ben ik! ” volgt. Je hebt jezelf herkent in je MBTI type!

Gedurende de training krijg je inzichten, oefeningen en ervaringen die je helpen de stof goed eigen te maken.

Wat neem je mee naar huis?
Na afloop van de training heb je kennis gemaakt met het instrument, de toepassingsmogelijkheden, je eigen voorkeursstijlen en die van anderen. Je ontvangt bovendien een uitgebreid rapport van jouw type.

Praktische zaken
De training vindt plaats in Hoorn / Amsterdam, of op aanvraag op andere locaties. Neem daarover contact op via het contactformulier of mail naar info@zinza.nl  De kosten bedragen € 495,- excl btw, inclusief een uitgebreid profielrapport en lunch.  

Meer weten? Klik hier voor meer achtergrond informatie en een filmpje over MBTI

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.