Personeelsadvies - Zinza - Personeelsadvies en coaching

Personeelsadvies


Quotes van Jennifer Kamstra

ZINZA biedt ondersteuning en advisering bij de inrichting van Personeel & Organisatie in alle facetten. Dit kan gaan om een gesprek over het personeelsbeleid, een quickscan van de huidige situatie, ontwikkeling van beleid en personeelsinstrumenten, begeleiding van (P&O) medewerkers etc.

Het is ook mogelijk managers en leidinggevenden te laten begeleiden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het begeleiden bij de uitvoering van personeelsinstrumenten, zoals werving & selectie, functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.

ZINZA Support & Interim Een support overeenkomst kan interessant zijn voor bedrijven zonder afdeling personeel & organisatie of vaste (senior) personeelsadviseur. In sommige gevallen zijn de p&o-taken belegd bij een secretaresse of medewerker p&o die de kennis mist bij de meer beleidsmatige of lastige vragen. Bij interesse in de support overeenkomst sturen wij desgevraagd graag meer informatie.

Via ZINZA interim is het mogelijk voor kortere of langere termijn een professionele, ervaren HR manager in huren. Bijvoorbeeld ter vervanging van de huidige HR manager of om een afdeling te ondersteunen bij nieuwe werkzaamheden of tijdelijke drukte.

 

Talentmanagement Close

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.