Loopbaanadvies - Zinza - Personeelsadvies en coaching

Loopbaanadvies


@zinza

Wanneer je ontevreden bent over je huidige functie of als het werk al je energie kost is een loopbaanadviestraject bij ZINZA mogelijk een goede keuze. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je iets heel anders zou moeten doen, iets dat dichter ligt bij wie je werkelijk bent. Misschien ben je werkloos en zie je de nieuwe situatie als een uitdaging om erachter te komen wat je werkelijk zou willen doen. Wij helpen je graag in dit proces, omdat wij geloven dat werken niet alleen een manier is om geld te verdienen, maar vooral ook om iets te geven en jezelf te ontwikkelen.

Een passende baan vinden is een intensief proces. Je kunt ZINZA hierbij inschakelen. Wij helpen je meer focus te krijgen zodat je gerichter kunt gaan solliciteren. Tijdens het loopbaanadviestraject gaan we samen op zoek naar jouw talenten, wensen, sterke kanten en behoeften. Vervolgens gaan we op zoek naar de richting waarin je jouw nieuwe werkkring en toekomst zoekt.

Voorbeelden loopbaanadvies:

  • -Je carrière loopt niet zoals je had verwacht;
  • -Je hebt het gevoel dat je jouw talenten te weinig benut, dat je eigenlijk iets anders zou willen doen;
  • -Je wilt gaan studeren, maar kunt geen keuze maken uit het enorme aanbod van opleidingen;
  • -Je bent net bezig met je eerste baan en moet wennen aan het arbeidsproces en jouw rol hierin.

In de video hiernaast, van de beroepsvereniging NOLOC, wordt goed duidelijk wat een loopbaantraject kan inhouden.

Outplacement Testen & onderzoek

 

Close

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.