Zin in Zaken - Zinza - Personeelsadvies en coaching

Zin in Zaken


@zinza

ZINZA ondersteunt bij de ontwikkeling van een professioneel personeelsbeleid binnen organisaties. Daarnaast is het mogelijk ZINZA in te schakelen bij trajecten op het gebied van talentontwikkeling, loopbaanadvies, outplacement en coaching. Zowel management en medewerkers van organisaties als particulieren met werk gerelateerde vraagstukken kunnen bij ons terecht.

ZINZA staat voor Zin in Zaken.

ZIN vanuit de overtuiging dat als je dingen doet die je als zinvol ervaart, de resultaten vruchtbaar zullen zijn en voldoening zullen geven. ZAKEN omdat organisaties een belangrijke plek zijn, waarin mensen zich ontwikkelen.

Gemotiveerde medewerkers dragen bij aan het succes van elke organisatie. Medewerkers zijn een hoge kostenpost binnen organisaties, maar ook het grootste kapitaal. Investeren in medewerkers, het benutten van potentieel zorgt er voor dat de medewerker optimaal functioneert en dit heeft zijn weerslag op de organisatie.

Close

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.