Week van de Loopbaan

Na de met een 8 gewaardeerde Dag van de Loopbaan in 2015, heeft de vereniging voor loopbaanprofessionals, Noloc, besloten om in 2016 een Week van de Loopbaan te organiseren. In de week van 19 tot en met 25 september openen Noloc erkende loopbaanprofessionals hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Zo kun jij op een laagdrempelige, kosteloze, manier kennismaken met een loopbaanprofessional bij jou in de buurt.

Overweeg jij van baan te veranderen, een nieuwe carrière uit te stippelen, of sta jij voor een keuze over studie of loopbaan? Wil je inzicht in de arbeidsmarkt, leren netwerken, een betere balans tussen werk en privé of ben je tijdelijk arbeidsongeschikt? Heb je te maken met een lastige werksituatie of ben je op zoek naar een zinvolle invulling na je loopbaan? Een Noloc erkend loopbaanprofessional helpt en begeleidt naar een antwoord op dit soort vragen. Met een kennismaking zet je een eerste stap!

ZINZA heeft nog plaats voor 8 gesprekken. Vol = vol dus wacht niet te lang!

Ga voor meer informatie naar de Noloc website of maak direct een afspraak en klik hier om contact op te nemen.

Jennifer Kamstra: “In een loopbaanadviestraject help ik je ontdekken wat jouw talenten zijn en wat je écht wilt. Als je dat helder voor ogen hebt, kun je gericht keuzes maken.”

Comments are closed.
* required

Het spijt ons zeer, maar onze site is niet (goed) zichtbaar met uw internet browser. Wij adviseren u een update van uw browser te installeren of een andere browser te gebruiken.